132 părinți primesc stimulent financiar pentru nou-născuți. Lista completă a beneficiarilor

132 părinți au fost incluși pe lista beneficiarilor lunii decembrie pentru primirea a 2.000 lei, respectiv 2.500 lei, de la Consiliul Județean Ialomița. Stimulentul financiar pentru nou-născuți a fost aprobat de Consiliul Județean Ialomița pentru ultima lună din 2020 unui număr de 132 părinți. Aceștia vor primi un ajutor financiar acordat din bugetul județului în valoare de 2.000 lei, în cazul primului născut, respectiv 2.500 lei dacă este vorba de un al doilea copil. Se vor plăti 68 stimulente financiare pentru primii născuți și 64 pentru al doilea nou-născut. Valoarea… Articolul 132 părinți primesc stimulent financiar pentru nou-născuți. Lista completă a beneficiarilor apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

132 părinți primesc stimulent financiar pentru nou-născuți. Lista completă a beneficiarilor

132 părinți au fost incluși pe lista beneficiarilor lunii decembrie pentru primirea a 2.000 lei, respectiv 2.500 lei, de la Consiliul Județean Ialomița.

Stimulentul financiar pentru nou-născuți a fost aprobat de Consiliul Județean Ialomița pentru ultima lună din 2020 unui număr de 132 părinți.

Aceștia vor primi un ajutor financiar acordat din bugetul județului în valoare de 2.000 lei, în cazul primului născut, respectiv 2.500 lei dacă este vorba de un al doilea copil.

Se vor plăti 68 stimulente financiare pentru primii născuți și 64 pentru al doilea nou-născut. Valoarea totală a stimulentului financiar acordat pe baza solicitărilor din luna decembrie este de 296.000 lei.

Cum pot intra părinții în posesia banilor

Beneficiarii stimulentului financiar acordat pentru luna decembrie a anului trecut sunt incluși într-o listă ce poate fi consultată AICI.

În situația în care plata se va face numerar, unul dintre părinți se va prezenta la casieria Consiliului Județean Ialomița în ultimele 5 zile lucrătoare ale lunii ianuarie.

Casieria este deschisă de luni până joi între orele 11.00 – 14.00 iar vineri între orele 11.00 – 13.00.

Pentru a primi banii, părinții trebuie să prezinte certificatul de naștere al copilului și cartea de identitate a părintelui care solicită stimulentul financiar.

La nivelul județului Ialomița, stimulentul financiar pentru nou-născuți se acordă pe baza unei Hotărâri a Consiliului Județean Ialomița adoptată în luna aprilie a anului 2019.

Articolul 132 părinți primesc stimulent financiar pentru nou-născuți. Lista completă a beneficiarilor apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.