Accident grav la Posada. Un bebeluș a fost transportat la spital – FOTO

Un grav accident a avut loc pe DN1, la Posada. Două autoturisme au fost implicate în acest eveniment rutier și patru victime au fost transportate la spital, printre care și un copilaș cu vârsta de 1 an. Un accident rutier a avut loc pe DN1 km 114+650m, în dreptul localității Posada. Conform ISU Prahova, în […] Articolul Accident grav la Posada. Un bebeluș a fost transportat la spital – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident grav la Posada. Un bebeluș a fost transportat la spital – FOTO

Un grav accident a avut loc pe DN1, la Posada. Două autoturisme au fost implicate în acest eveniment rutier și patru victime au fost transportate la spital, printre care și un copilaș cu vârsta de 1 an.

Un accident rutier a avut loc pe DN1 km 114+650m, în dreptul localității Posada.

Conform ISU Prahova, în acest eveniment rutier au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani și un altul condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.

Dintre cei 5 ocupanți, patru au fost transportați la spital, inclusiv bebelușul în vârstă de 1 an, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Traficul s-a desfășurat alternativ, momentan revenind la normal, conform IPJ Prahova.

Articolul Accident grav la Posada. Un bebeluș a fost transportat la spital – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.