Accident în satul Dârvari, comuna Valea Călugărească. Două autoturisme au intrat în coliziune

Accidentul rutier s-a produs ,vineri după-amiază, în satul Dârvari, comuna Valea Călugărească, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului o persoană a fost rănită. O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului. Potrivit primelor date, două auto au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat mai multe […] Articolul Accident în satul Dârvari, comuna Valea Călugărească. Două autoturisme au intrat în coliziune apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident în satul Dârvari, comuna Valea Călugărească. Două autoturisme au intrat în coliziune

Accidentul rutier s-a produs ,vineri după-amiază, în satul Dârvari, comuna Valea Călugărească, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului o persoană a fost rănită.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului. Potrivit primelor date, două auto au intrat în coliziune.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Prahova și SMURD.

Potrivit primelor date, în cele două autoturisme se aflau patru persoane, iar în urma impactului una dintre acestea a fost rănită.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Accident în satul Dârvari, comuna Valea Călugărească. Două autoturisme au intrat în coliziune apare prima dată în Observatorul Prahovean.