Accident pe DN1, la Sinaia, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp. Trafic restricționat pe sensul spre Brașov

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă seară, pe DN1, la km 124 + 950, pe raza loca.lității Sinaia. Un auto a intrat într-un stâlp. O femeie și doi copii au fost asistați medical la fața locului. Potrivit primelor date, un bărbat în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ploiești […] Articolul Accident pe DN1, la Sinaia, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp. Trafic restricționat pe sensul spre Brașov apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident pe DN1, la Sinaia, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp. Trafic restricționat pe sensul spre Brașov

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă seară, pe DN1, la km 124 + 950, pe raza loca.lității Sinaia. Un auto a intrat într-un stâlp. O femeie și doi copii au fost asistați medical la fața locului.

Potrivit primelor date, un bărbat în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ploiești către Brașov, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul, potrivit IPJ Prahova, a fost negativ.

Trei persoane, respectiv o femeie în vârstă de 43 de ani și doi minori( cu vârsta de 8 ani și 11 ani ) au fost asistați medical la fața locului.

Traficul rutier este restricționat pe sensul către Brașov, potrivit IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Accident pe DN1, la Sinaia, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp. Trafic restricționat pe sensul spre Brașov apare prima dată în Observatorul Prahovean.