Adolescentă în vârstă de 14 ani din Câmpina, dată dispărută. Ați văzut-o?

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce o adolescentă în vârstă de 14 ani din Câmpina a dispărută sâmbătă de la domiciliu și nu s-a mai întors. Minora se numește Tache Mihaela Ramona. Potrivit IPJ Prahova, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției muncipiului Câmpina au fost sesizați […] Articolul Adolescentă în vârstă de 14 ani din Câmpina, dată dispărută. Ați văzut-o? apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Adolescentă în vârstă de 14 ani din Câmpina, dată dispărută. Ați văzut-o?

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce o adolescentă în vârstă de 14 ani din Câmpina a dispărută sâmbătă de la domiciliu și nu s-a mai întors. Minora se numește Tache Mihaela Ramona.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției muncipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, numita TACHE MIHAELA-RAMONA, în vârstă de 14 ani, a plecat în mod voluntar la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 14:00 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,50m, greutate 50 kg, brunetă, păr lung și purtat desprins, ochi căprui, tatuaj cu litera „A” pe mâna dreaptă, în zona încheieturii, în prelungirea degetului mare.

La momentul plecării era îmbrăcată într-o bluză roșie, hanorac negru cu fermoar și glugă cu inscripția „Fila”, blugi negri și adidași albi cu imprimeu floral.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Articolul Adolescentă în vârstă de 14 ani din Câmpina, dată dispărută. Ați văzut-o? apare prima dată în Observatorul Prahovean.