”Am cumpărat aceste căpșune de la Kaufland Nord și mai mult de jumătate erau stricate”

Dana, cititoare Observatorulph.ro: ”Bună ziua. Abia am ajuns acasă, nici nu m-am schimbat, că am deschis calculatorul ca să vă trimit aceste rânduri pe care sper că cititorii dumneavoastră le vor găsi utile. Am fost astăzi, pe la prânz, la Kaufland Nord. Fiind ușor ipohondră, evit pe cât posibil aglomerația ????. Era liniște, puțină lume, […] Articolul ”Am cumpărat aceste căpșune de la Kaufland Nord și mai mult de jumătate erau stricate” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

”Am cumpărat aceste căpșune de la Kaufland Nord și mai mult de jumătate erau stricate”

Dana, cititoare Observatorulph.ro: ”Bună ziua. Abia am ajuns acasă, nici nu m-am schimbat, că am deschis calculatorul ca să vă trimit aceste rânduri pe care sper că cititorii dumneavoastră le vor găsi utile.

Am fost astăzi, pe la prânz, la Kaufland Nord. Fiind ușor ipohondră, evit pe cât posibil aglomerația ????. Era liniște, puțină lume, exact cum îmi place. Pe acest fond, mi-au picat ochii pe căpșunele din imagine. Puse în cutiuțe de plastic de câte 500g, în lumina aia luminoasă de la legume/fructe, arătau super.

Am cumpărat nu una, ci două bucăți. Asta după ce m-am uitat la termenul în care au fost ambalate: 03.05.2021. Adică acum o zi și jumătate. Am ajuns acasă și primul gând a fost să scot căpșunele, să le spăl și să le pun la rece, ca să le mâncăm mai târziu. Că așa le place copiilor, ce să faci?

Am desfăcut prima cutie și am fost dezamăgită total de conținut: fructele arătau ca și cum au luat o mamă de bătaie. Am desfăcut-o și pe a doua, arătau și mai rău. Mai mult de jumătate din fructele cumpărate sunt stricate. M-am umplut de nervi și m-am gândit cum să procedez.

Să le păstrez și să mă duc mâine la Kaufland Nord, să le arăt ce marfă proastă vând? Nu prea am chef să mă cert cu nimeni de pe acolo ca, într-un final, eventual să-mi dea banii înapoi, ca și cu mi-ar face un mare favor. Pe urmă nu locuiesc în Ploiești și un drum până acolo special pentru asta, nu prea mă atrage.

Din comoditate, recunosc, mi-a venit ideea să vă scriu, să vă arăt ce am cumpărat ca, eventual, să n-o pățească și alții la fel ca mine. În fond au responsabili care se ocupă de asta, nu? Să protejeze interesul clienților, și al magazinului, desigur, ca să se întoarcă acei clienți.

Vă scriu cu speranța ca, dacă veți publica rândurile și pozele trimise, acei clienți care ar trece pe la ei și le-ar veni cine știe ce pofte, să vadă mesajul meu. Așadar, dacă veți cumpăra căpșuni ”origine Grecia” de la Kaufland Nord, pe a căror cutie de plastic scrie că sunt din ”lotul 18/03, data ambalării 03.05.2021”, aveți mari șanse ca mai mult de jumătate dintre fructe să fie stricate. Ca să știți.”

Articolul ”Am cumpărat aceste căpșune de la Kaufland Nord și mai mult de jumătate erau stricate” apare prima dată în Observatorul Prahovean.