Andreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram. Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac

Andreea Raicu a luat pe toată lumea prin surprindere! Vedeta în vârstă de 43 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie nud. Imaginea a strâns o serie de aprecieri și mai multe vedete au reacționat, după postarea prezentatoarei.

Andreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram. Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac

Andreea Raicu a luat pe toată lumea prin surprindere! Vedeta în vârstă de 43 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie nud. Imaginea a strâns o serie de aprecieri și mai multe vedete au reacționat, după postarea prezentatoarei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu surprindere pe toată lumea! Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie nud, alb-negru, care ar fi fost realizată în perioada „în care stăteam închiși”, după cum a anunțat vedeta de televiziune.

Andreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram. Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai BendeacAndreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram. Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac

Andreea Raicu a pozat nud

Imaginea a făcut senzație și a strâns o serie de comentarii și aprecieri.

”Din perioada în care eram închiși în casă….We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….?” – a scris Andreea Raicu în dreptul imaginii de pe Instagram.

Fotografia a strâns peste 40.000 de aprecieri și o serie de comentarii prin care i-a fost lăudat curajul. Mai multe vedete au reacționat la postarea Andreei Raicu.

Citește și: Dialog spumos între Andreea Raicu și Mihai Bendeac la iUmor:”E îndrăgostit”

Citește și: Fetița înfiată de Andreea Raicu a devenit mamă!”Chiar dacă nu am un copil, cred că micuta Maria m-a facut să simt…”

Citește și: Alexandru Ciucu lămurește zvonurile despre divorț, după ce a fost surprins cu altă femeie

Cum au reacționat vedetele după ce Andreea Raicu a pozat nud

Andreei Esca s-a numărat printre primele persoane care au comentat la postare. A avut un cometariu scurt și plin de înțeles: „Like”.

La rândul lui, Mihai Bendeac a răspuns la întrebarea pusă de Andreea „Să le postăm sau… ?” cu „Oriunde, oricând”. După comentariul lui Bendeac, au existat voci care i-au spus că ar putea forma un cuplu frumos. „Ați fi superbi împreună, de ce nu încercați?”, a transmis un internaut.

Mihaela Rădulescu i-a spus că este „superbă”, iar Cabral i-a lăsat un mesaj în stilul caracteristic: „Gata, m-ai convins! Pun și eu nudurile cu mine!”.

Un val de reacții după fotografia Andreei Raicu

„Cînd corpul e artă și nu apare vulgar! Felicitări”, „Altfel de nude”, „Superbă”, „Frumoasă”, „Felicitări pentru atitudine si asumare! Așa rare in zilele noastre! Superba fotografia! Sa mai vină!!”, au mai fost alte comentarii la fotografia Andreei Raicu.

Totuși, nu toți au lăudat curajul vedetei de a posta o imagine nud: „De ce ai posta poze de genul ăsta?”, „Oare de ce să faci așa ceva public?”, „Nu prea e compatibilă poza asta cu ce declarai în podcast-ul lui Morar…”, „De ce în felul acesta și tu? Bineînțeles, apreciez, îmi place să privesc….. Dar….”.

Andreea Raicu, siluetă de invidiat

Andreea Raicu are o siluetă de invidiat și a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă.

”Fac mult sport nu neapărat să arăt bine, ci să mă simt bine! Am şi lansat împreună cu antrenorul meu două programe, unul pentru full body, altul pentru muşchii fesieri.

Sunt 10 antrenamente dedicate acestor zone, de 20-25 de minute, care pot fi făcute acasă, singurul lucru pe care trebuie să îl ai e determinarea. Unul dintre cele mai grele lucruri este mobilizarea, a declarat ea la PRO TV.

Sursa foto: Facebook