Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

  COMUNICAT DE PRESĂ RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile, către toți consumatorii din orașul Fetești, județul Ialomița, în noaptea de marți spre miercuri, 06 spre 07 aprilie… The post Atenție, se oprește apa în orașul Fetești! appeared first on Ziarul Știrea.

Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile, către toți consumatorii din orașul Fetești, județul Ialomița, în noaptea de marți spre miercuri, 06 spre 07 aprilie 2021, în intervalul orar 24.00 – 04.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe rețeua de distribuție apă potabilă, de pe strada Călărași.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi întreruptă alimentarea cu apă.

The post Atenție, se oprește apa în orașul Fetești! appeared first on Ziarul Știrea.