Au fost ridicate deșeurile din zona lacului ,,3 canale,, – Hagioaica

Abandonarea/depozitarea în zone nepermise, pe domeniul public a deșeurilor este interzisă și pedepsită, potrivit Legii 211/2011, principala lege cu privire la gestionarea deșeurilor, cu modificările și completările ulterioare. În cazul în care observați acțiuni de abandonare/depozitare a deșeurilor, vă rugăm să urmați pașii:                 – Sunați la Poliția Locală și solicitați deplasarea urgentă a unui echipaj- Tel: 0245651098 […] Articolul Au fost ridicate deșeurile din zona lacului ,,3 canale,, – Hagioaica apare prima dată în DambovitaNews.

Au fost ridicate deșeurile din zona lacului ,,3 canale,, – Hagioaica

Abandonarea/depozitarea în zone nepermise, pe domeniul public a deșeurilor este interzisă și pedepsită, potrivit Legii 211/2011, principala lege cu privire la gestionarea deșeurilor, cu modificările și completările ulterioare.

În cazul în care observați acțiuni de abandonare/depozitare a deșeurilor, vă rugăm să urmați pașii:

                – Sunați la Poliția Locală și solicitați deplasarea urgentă a unui echipaj- Tel: 0245651098

                – Descrieți scena la care sunteți martori: detalii cu privire la locație, date de identificare ale persoanelor care aruncă deșeuri (vârsta, gen, numărul de inmatriculare al autovehiculului, dacă este vizibil).

                Atenție! Pe lângă aplicarea  amenzii se poate lua in discuție confiscarea autovehiculelor sau căruțelor folosite la aceste acțiuni ilegale.

                Vă mulțumim!

                Primăria Orașului Titu

Articolul Au fost ridicate deșeurile din zona lacului ,,3 canale,, – Hagioaica apare prima dată în DambovitaNews.