Barurile, cluburile și discotecile vor fi închise, începând de luni, timp de 30 de zile

Restricțiile care vizează barurile, cluburile și discotecile intră în vigoare, începând de luni, 25 octombrie, timp de 30 de zile, ca măsură de limitare a răspândire a Covid-19. Sălile de fitness vor rămâne deschise, însă accesul se va realiza numai în baza certificatului verde. Hotărârea vizează interzicerea activității în baruri, cluburi și discoteci pentru o […] Articolul Barurile, cluburile și discotecile vor fi închise, începând de luni, timp de 30 de zile apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Barurile, cluburile și discotecile vor fi închise, începând de luni, timp de 30 de zile

Restricțiile care vizează barurile, cluburile și discotecile intră în vigoare, începând de luni, 25 octombrie, timp de 30 de zile, ca măsură de limitare a răspândire a Covid-19. Sălile de fitness vor rămâne deschise, însă accesul se va realiza numai în baza certificatului verde.

Hotărârea vizează interzicerea activității în baruri, cluburi și discoteci pentru o pertioadă de 30 de zile, precum și organizarea și desfășurarea evenimentelor private. Este vorba de nunți, botezuri sau mese festive, dar și de workshop-urilor, cursurilor de instruire și conferințelor.

Citește și: Lista completă a restricțiilor care, de luni, intră în vigoare. Circulație interzisă pe timp de noapte, iar magazinele se închid la ora 21.00

Reamintim faptul că deschiderea barurilor și cluburilor a avut loc la 1 iunie, în cadrul măsurilor de relaxare, cu mențiunea că la acea dată capacitatea propusă era s-a propus deschiderea la o capacitate de 50% și doar pentru persoanele vaccinate.

Hotărârea CNSU prevede că „accesul la toate activitățile și evenimentele organizate în perioada de 30 de zile pentru care se propun măsurile prin prezenta hotărâre, precum și accesul în cadrul centrelor comerciale, unităților de cazare, restaurantelor, cafenelelor sau altor unități de alimentație publică în care se pot consuma produse alimentare sau băuturi alcoolice sau nealcoolice comercializate, să fie permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”

De luni intră în vigoare și carantina de noapte. Circulația este interzisă în intervalul 22.00 – 05.00, cu mici excepții, în baza unei declarații pe proprie răspundere.

Articolul Barurile, cluburile și discotecile vor fi închise, începând de luni, timp de 30 de zile apare prima dată în Observatorul Prahovean.