Bătaie în casa Puterea Dragostei! Meda și Alexandra s-au certat pentru Nicos: „Te fac afiș”

În casa Puterea Dragostei, lucrurile degenerează, iar certurile aprinse se transforme în adevărate spectacole de groază. Așa s-a întâmplat și în noua ediție a emisiunii, când Alexandra și Meda au izbucnit și toată situația a fost la un pas să se transforme într-o reală tragedie.

Bătaie în casa Puterea Dragostei! Meda și  Alexandra s-au certat pentru Nicos: „Te fac afiș”

În casa Puterea Dragostei, lucrurile degenerează, iar certurile aprinse se transforme în adevărate spectacole de groază. Așa s-a întâmplat și în noua ediție a emisiunii, când Alexandra și Meda au izbucnit și toată situația a fost la un pas să se transforme într-o reală tragedie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prietenia dintre Alexandra și Meda este un subiect vechi. Meda a sărit să o ia la bătaie pe fosta ei prietenă, după ce a auzit-o cum vorbește despre Nicos. Alexandra a promis că va dezvălui tot ce știe despre Meda. 

Alexandra: O să dau din mine tot ce știu despre această femeie!
George: Meda, parcă nu te deranja?!
Meda: Să facă mișto de tine (n. red. Codruț), nu de Nicos!
Alexandra: Le fac jocul pentru că îmi place să mă joc.Știi cum mă joc? Îi calc în picioare.
Meda: Alexandra, mă scoți în sărite! Vrei să te fac afiș?
Nicos: Poate să spună ea și că m-a vândut la bulgari, nu mă interesează!
George, către Nicos: Eu înțeleg ce faci tu cu Maria!
Maria: O să vă arăt conversația cu Marinescu și cu Alexandru!

Cine este Meda de la Puterea dragostei

Meda, noua concurentă din casa Puterea dragostei, a declarat încă de la intrarea în casă că le cunoaște pe Mariana, Alexandra și Adriana. Blondina i-a luat pe toți prin surprindere atunci când l-a luat pe Nicos și a început să plângă. Se pare că noua concurentă ascundă o poveste de dragoste neîmplinită, pe care speră să și-o ducă la bun sfârșit.

Bătaie în casa Puterea Dragostei! Meda și  Alexandra s-au certat pentru Nicos: „Te fac afiș”Bătaie în casa Puterea Dragostei! Meda și  Alexandra s-au certat pentru Nicos: „Te fac afiș”

Vloggerul Denis Petcu a postat în urmă cu puțin timp un videoclip în care a vorbit despre legătura pe care o are cu Meda, cât și ce legătură există între ea și ceilalți concurenți El a dezvăluit că cei doi sunt amici, iar Meda i-a povestit cât de mult a suferit că Nicos s-a cuplat cu Alexandra. Vloggerul susține că are poze cu noua concurentă în timp ce plângea din cauza lui Nicos.

Meda, noua concurentă de la Puterea dragostei , a intrat în casă pentru Nicos. Cei doi au mai format o relație în trecut. Potrivit vloggerului Denis Petcu, Alexandra și Meda erau prietene înainte de a intra în emisiune, iar dansatoarea a suferit foarte mult atunci când a aflat că ea formează un cuplu cu Nicos.

„Meda a intrat în casa Puterea dragostei și l-a luat pe Nicos în brațe. Hai să vă povestesc ceva. În perioada în care Alexandra s-a cuplat cu Nicos, eu vorbeam cu Meda. Am conversații, am poze când îmi dădeam că plâge.Nu am crezut, mă gândeam că o fi într-o depresie și cine știe ce se întâmplă. Ea i-a spus lui Alexandra: „Dacă tu ai vrea să ai o relație cu Nicos, încercați să aveți o relație’.

I-a zis gândindu-se că nu va face treaba asta, dar Alexandra nu are scrupule. Nu contează dacă e prietenă, soră, frate, ea calcă pe cadavre ca să îi fie bine. Nu credeam până când am văzut-o în emisiune cu cât foc se uita la Nicos. A început să plângă. Nu știu dacă ea e o actriță atât de bună încât să facă treaba asta’,a dezvăluit vloggerul Denis Petcu.

Nicos de la Puterea dragostei va fi din nou cu Meda?

Cei doi au rămas singuri în camera roșie, iar primele declarații pe care Meda i le-a făcut lui Nicos l-au timorat puțin pe concurent.

„Îmi era dor de tine și vreau să vorbesc cu tine’, i-a spus Meda cu o sclipire în ochi, semn că cel puțin sentimentele ei pentru Nicos nu s-au stins încă de tot.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:’Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!’

Nicos a fost destul de fâstâcit în fața acestei declarații făcute de fosta lui parteneră și a încercat să schimbe puțin subiectul, neștiind cum să reacționeze după ce Meda i-a spus emoționată că i-a fost dor de el.

Telespectatorii cred că ar putea reînvia dragostea între Nicos și fosta lui, dar asta rămâne de văzut, mai ales că Meda trebuie să se adapteze acum acestui concurs și cu siguranță va fi implicată în tot felul de intrigi.