BNR isi schimba mesajul catre banci legat de criptomonede: de la „descurajam orice fel de implicare” la „reglementarile nu interzic”

La trei ani distanta de la ultima luare de pozitie cu privire la criptomonede, BNR constata mentinerea tendintei de crestere a interesului populatiei si isi pastreaza recomandarea de prudenta intrucat sunt active speculative. Daca in 2018 erau considerate „extrem de volatile și riscante”, in 2021 ele sunt clasificate drept „foarte volatile și extrem de riscante”. […] The post BNR isi schimba mesajul catre banci legat de criptomonede: de la „descurajam orice fel de implicare” la „reglementarile nu interzic” appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

BNR isi schimba mesajul catre banci legat de criptomonede: de la „descurajam orice fel de implicare” la „reglementarile nu interzic”

La trei ani distanta de la ultima luare de pozitie cu privire la criptomonede, BNR constata mentinerea tendintei de crestere a interesului populatiei si isi pastreaza recomandarea de prudenta intrucat sunt active speculative. Daca in 2018 erau considerate „extrem de volatile și riscante”, in 2021 ele sunt clasificate drept „foarte volatile și extrem de riscante”. […]

The post BNR isi schimba mesajul catre banci legat de criptomonede: de la „descurajam orice fel de implicare” la „reglementarile nu interzic” appeared first on NOCASH ® de 19 ani.