Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în Adela. Acțiunea se complică la sfârșitul sezonului

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în serialul Adela. Mai sunt doar trei săptămână până la finalul primului sezon al serialului Adela, difuzat la Antena 1. Acțiunea se complică din ce în ce mai mult și în scenă își fac apariția două noi personaje interpretate de actrițele Ioana Abur şi Ioana Blaj.

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în Adela. Acțiunea se complică la sfârșitul sezonului

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în serialul Adela. Mai sunt doar trei săptămână până la finalul primului sezon al serialului Adela, difuzat la Antena 1. Acțiunea se complică din ce în ce mai mult și în scenă își fac apariția două noi personaje interpretate de actrițele Ioana Abur şi Ioana Blaj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în serialul Adela. Acțiunea se complică din ce în ce mai mult în serialul Adela odată cu apariția personajelor interpretate de Ioana Abur şi Ioana Blaj. Chiar dacă mai sunt doar trei săptămâni până la finalul primului sezon al serialului Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, dezvăluirile pe care le vor face personajele interpretate de Ioana Abur şi Ioana Blaj vor schimba total cursul acțiunii din serial.

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în Adela. Acțiunea se complică la sfârșitul sezonuluiCe personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în Adela. Acțiunea se complică la sfârșitul sezonului

Cele două personaje jucate de Ioana Abur şi Ioana Blaj, vor schimba cursul vieții unora dintre cele mai întrăgite personaje din Adela. Ca să nu vă mai ținem în suspans, vă dezvăluitm că Ioana Abur o va interpreta pe Ana Maria, mama Adelei, iar Ioana Blaj pe Rodica, soţia lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă.

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei”/ EXCLUSIV

Citește și: Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion:„A fost o etapă foarte grea”

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale:„Nu l-au pus la incubator”

Citește și: Lidia Buble a împlinit 28 de ani la Asia Express:„Ăsta e cadoul pe care mi l-am făcut”

Ce personaje interpretează Ioana Abur şi Ioana Blaj în Adela

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în serialul Adela. Ioana Abur va deveni Ana Maria în serialul Adela. Ana Maria este mama Adelei, care avea doar 16 ani când i-a dat viață tinerei în urma unei povești de iubire pe care a trăit-o cu Paul Andronic. Însă, tatăl ei, Traian Dincă, i-a luat copilul după naștere și i-a spus că bebelușul a murit. După ce s-au certat îngrozitor, Ana Maria a plecat într-o altă țară și și-a înscenat sinuciderea pentru ca tatăl ei să creadă că a murit. În plus, personajul interpretat de Ioana Abur nu a încercat niciodată să reia legătura cu Paul.

Ana Maria era convinsă că Paul a trădat-o și a fost foarte deranjată de faptul că nu a încercat niciodată să o caute. Însă, Ana Maria, personajul interpretat de Ioana Abur în Adela, nu știe că, de fapt, Paul a încercat s-o caute, doar că în momentul în care Traian i-a arătat mormântul ei, acesta și-a pierdut orice speranță. Acum, personajul interpretat de Ioana Abur în Adela are un singur scop. Vrea s-o ia pe Adela și să plece cu ea cât mai departe de familia Andronic.

Personajele jucate de Ioana Abur şi Ioana Blaj complică acțiunea în Adela

Ce personaje vor interpreta Ioana Abur şi Ioana Blaj în serialul Adela. Ioana Abur a vorbit despre personajul pe care îl va interpreta în serialul Adela și de-abia aștepată ca fanii serialului să o cunoască pe Ana Maria. În plus, Ioana Abur promite că apariția personajului ei în Adela va schimba viețile tuturor.

Ana Maria e mama Adelei, însă, din păcate, nu ştie asta. Toată viaţa ei e o consecinţă a minciunii, mai întâi minciuna tatălui ei, care i-a luat fetiţa la naştere, minţind-o că e moartă, apoi minciuna familiei Achim care a înlocuit-o pe Adela cu Andreea. Inima ei e plină de durere, de regrete, dar şi de multă iubire.Venirea ei va schimba vieţile tuturor pentru că e hotărâtă să rămână alături de fiica ei, să se apropie de ea, s-o recupereze. Abia aştept să o cunoaşteţi pe Ana Maria şi, sper eu, să empatizaţi cu ea!”, a declarat Ioana Abur, care va face parte din distribuția serialului Adela alături de Ioana Blaj.

Rodica și Ana Maria sunt prietene în Adela

Ioana Blaj este o altă nouă apariție în serialul Adela. Actrița o va interpreta pe Rodica, soţia lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă. Aceasta revine în țară și printr-o serie de împrejurări ajunge să lucreze în casa familiei Andronic. Totuși, ea nu este de partea familiei lui Paul, ci de partea mamei Adelei, Ana Maria, pe care a cunoscut-o în străinătate. cele două personaje interpretate de Ioana Abur și Ioana Blaj în Adela s-au împrietenit și după ce Rodica a aflat povestea incredibilă a Anei, s-a decis s-o ajute să își recâștige fiica. Drept urmare, prezența ei în casa Andronic nu este o coincidență.

Ce pot spune despre rolul meu este faptul că este un rol atipic pentru mine. La prima vedere este un rol simpluţ, dar pe care am încercat să-l condimentez şi să-i aduc o culoare aparte. Rodica sau Rodi, cum îmi place mie să o alint, râde mult şi colorat, e uşor cocoşată de greutăţile vietii, o femeie simplă, dar  foarte muncitoare şi devotată, care a lucrat mulţi ani în Germania. Lasă impresia că e uşor prostuţă, dar nu e. Sunt foarte curioasă şi eu să mă vad pe ecran, să văd ce a ieşit. Sper să vă ajungă Rodi în suflete şi să vă destindă serile de joi!”, a declarat Ioana Blaj, care va face parte din distribuția serialului Adela.