Cea de-a două ediție a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” se joacă în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie

Cea de-a două ediție a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” debutează vineri, 7 august, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie. Reprezentațiile vor avea loc în perioada 07 august – 06 septembrie, în zilele de [...]

Cea de-a două ediție a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” se joacă în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie

Cea de-a două ediție a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” debutează vineri, 7 august, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie. Reprezentațiile vor avea loc în perioada 07 august – 06 septembrie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Spectacolele se vor desfășura într-un cadru unic oferit de natură și de arhitectura specifică amfiteatrului roman.

Vineri, 07 august, de la ora 21.00,  se joacă „Fata din curcubeu”, un one-woman-show care te face să râzi și să plângi pe măsură ce îți dezvăluie povestea. Potrivit organizatorilor este un spectacol-viață care te mângâie tandru și te zdruncină din rădăcini, cu decor minimalist și doar câteva obiecte de recuzită, bazat pe un text foarte bun, care nu te lasă să minți și pe emoție pură, emoție comparabilă poate cu cea a unui acrobat care sare fără plasă. Plasa, în cazul acestui spectacol, e chiar publicul.

Un excepțional artist al țambalului, Marius Mihalache, împreună cu echipa sa de muzicieni de elită va susține sâmbătă, 08 august, de la ora 21.00, un concert de neuitat. Marius Mihalache, a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei Scala din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice, a înregistrat alături de Gloria Gaynor, Nina Simone şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial.

Duminică, 09 august, de la ora 21.00, patru comedianți promit un maraton de glume si voie bună. Este vorba despre câștigătorul iUmor Edi Vacariu, alături Mane Voicu, Gabriel Gherghe și Cîrje Mădălin.