CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri

Noile pachete sunt disponibile în magazinul virtual al CEC Bank – CEC_IN – și pot fi accesate de la distanță, cu semnătură electronică calificată și fără niciun drum la bancă. În plus, „CEC Bank este prima instituție care permite deschiderea de conturi online și pentru companiile cu structură de acționariat complexă: respectiv acționari persoane juridice […] The post CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri

Noile pachete sunt disponibile în magazinul virtual al CEC Bank – CEC_IN – și pot fi accesate de la distanță, cu semnătură electronică calificată și fără niciun drum la bancă. În plus, „CEC Bank este prima instituție care permite deschiderea de conturi online și pentru companiile cu structură de acționariat complexă: respectiv acționari persoane juridice […]

The post CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri appeared first on NOCASH ® de 20 ani.