CEC Bank pune bazele adoptiei tehnologiei blockchain odata cu implementarea solutiilor low-code furnizate de Aurachain

CEC Bank apelează la platforma low-code dezvoltată de compania Aurachain pentru a automatiza o serie de activități bancare, în timp record și cu costuri reduse. Tehnologia low-code permite dezvoltarea de aplicații software cu intervenții minimale pe cod, folosind o abordare vizuală, bazată pe interfețe grafice tip drag-and-drop în care pot fi adăugate diferite elemente – […] The post CEC Bank pune bazele adoptiei tehnologiei blockchain odata cu implementarea solutiilor low-code furnizate de Aurachain appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

CEC Bank pune bazele adoptiei tehnologiei blockchain odata cu implementarea solutiilor low-code furnizate de Aurachain

CEC Bank apelează la platforma low-code dezvoltată de compania Aurachain pentru a automatiza o serie de activități bancare, în timp record și cu costuri reduse. Tehnologia low-code permite dezvoltarea de aplicații software cu intervenții minimale pe cod, folosind o abordare vizuală, bazată pe interfețe grafice tip drag-and-drop în care pot fi adăugate diferite elemente – […]

The post CEC Bank pune bazele adoptiei tehnologiei blockchain odata cu implementarea solutiilor low-code furnizate de Aurachain appeared first on NOCASH ® de 19 ani.