Ceremonialul militar de Ziua Națională a României, de la 11.00, pe Bulevardul Eroilor

Ziua Națională a României va fi sărbătorită, în cadru oficial, printr-o ceremonie militară ce va avea loc pe Bulevardul Eroilor, începând cu orele 11:00, au anunțat reprezentanții autorităților. Ceremonia se va desfășura cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Inspectoratului  de  Jandarmi  Județean „Nicolae Titulescu“, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” din [...] Articolul Ceremonialul militar de Ziua Națională a României, de la 11.00, pe Bulevardul Eroilor apare prima dată în Biz Brasov.

Ceremonialul militar de Ziua Națională a României, de la 11.00, pe Bulevardul Eroilor

Ziua Națională a României va fi sărbătorită, în cadru oficial, printr-o ceremonie militară ce va avea loc pe Bulevardul Eroilor, începând cu orele 11:00, au anunțat reprezentanții autorităților. Ceremonia se va desfășura cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Inspectoratului  de  Jandarmi  Județean „Nicolae Titulescu“, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” din [...]

Articolul Ceremonialul militar de Ziua Națională a României, de la 11.00, pe Bulevardul Eroilor apare prima dată în Biz Brasov.