Cine e iubitul Patriziei Paglieri: „E mai mic decât mine”

Cine e iubitul Patriziei Paglieri. Concurenta de la Asia Express 4 a vorbit deschis despre relația de iubire pe care o are de mai bine de patru ani cu un afacerist străin, originar din Sicilia. Italianca este stabilită de ani buni în România, dar asta nu o împiedică să-și viziteze iubitul în Italia.

Cine e iubitul Patriziei Paglieri: „E mai mic decât mine”

Cine e iubitul Patriziei Paglieri. Concurenta de la Asia Express 4 a vorbit deschis despre relația de iubire pe care o are de mai bine de patru ani cu un afacerist străin, originar din Sicilia. Italianca este stabilită de ani buni în România, dar asta nu o împiedică să-și viziteze iubitul în Italia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e iubitul Patriziei Paglieri. Vedeta a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că locuiește în România din 1993, Patrizia Paglieri a recunoscut că merge destul de des în Italia, pentru a-și vizita partenerul. Bărbatul este cu doi ani mai tânăr decât brunetă.

Cine e iubitul Patriziei Paglieri: „E mai mic decât mine”

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click.ro.

Citește și: Cum a ajuns Patrizia Paglieri de la Asia Express în România, acum 28 de ani: „Tata a venit aici să…”

Citește și: De ce s-au certat Patrizia Paglieri și fiul ei, la Asia Express. Francesco a țipat la mama lui

Citește și: Adriana Trandafir, accidentare periculoasă la Asia Express: „Am crezut că acolo o să se termine”

Citește și: Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează: „E o formă de manipulare”

Cum a ajuns Patrizia Paglieri să locuiască în România

Patrizia Paglieri s-a stabilit în România în 1993, însă a mărturisiti că acomodarea nu a fost una tocmai ușoară.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam. Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea”, declara ea pentru restograf.ro.

Înainte de a veni în România, Patrizia se căsătorise cu un bărbat și l-a adus pe lume pe Francesco, însă lucrurile nu au funcționat între cei doi soți și s-a ajuns la divorț.

Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici’, a mărturisit în urmă cu câțiva ani chef Paglieri, citată de okmagazine.ro.

Patrizia Paglieri de la Asia Express a gătit pentru vedete de la Hollywood

„Noi am avut restaurantul din Sanremo. Unde este festivalul. Și am crescut cu tot felul de oameni faimoși care veneau la ristorante. Da, da, da! Dar nu, n-am avut emoții în bucătărie niciodată. Sunt foarte atentă! E logic că dacă am o cină de douăzeci de persoane, cu un meniu foarte foarte complicat, e stresant – că trebuie să-ți iasă, pentru mândria ta.

Totul trebuie să meargă ca pe roate. Ești mai mult agitat, să iasă cum trebuie. Ca atunci când ai mese mari, de exemplu – am avut un eveniment de 200 de persoane, iar așa ceva nu ai cum să faci singur. Și atunci, ai nevoie de foarte mulți colaboratori și în acel moment depinzi și de alți oameni. E frumos, mie îmi place adrenalina, emoția care vine în acele evenimente!

O experiență frumoasă am avut-o cu Andy Garcia, pentru care am gătit timp de două luni seară de seară. A fost așa, o plăcere, pentru că el filma la Buftea și se oprea în fiecare seară la noi acasă. Ca și bucătar am gătit așa, câte o cină pentru Demis Roussos, Luciano Pavarotti, Liza Minnelli, Gianni Morandi‘, a mai declarat Patrizia pentru restograf.ro.