Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. A fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. Surpriză mare pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Iasmina Halas este noua concurentă a competiției. A pășit încrezătoare în cadrul show-ului de la Kanal D, spunând că vrea să-l uite de tot pe fostul iubit, Alin. Blondina a fost căsătorită în trecut cu Cristian Daminuță. Iată tot ce nu știai despre ea!

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. A fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. Surpriză mare pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Iasmina Halas este noua concurentă a competiției. A pășit încrezătoare în cadrul show-ului de la Kanal D, spunând că vrea să-l uite de tot pe fostul iubit, Alin. Blondina a fost căsătorită în trecut cu Cristian Daminuță. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. Sezonul 4 Puterea dragostei a început de câteva săptămâni, iar surprizele se țin pe bandă rulantă. Recent, telespectatorii au cunoscut cea mai nouă concurentă. Este vorba despre Iasmina Halas, cea despre care se știe că a fost căsătorită cu Cristian Daminuță.

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. A fost căsătorită cu Cristian DaminuțăCine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. A fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. Așadar, Iasmina Halas a decis să facă o schimbare importantă în viața ei. Pentru a-l uita de tot pe fostul ei iubit, Alin, ea s-a înscris în competiția Puterea dragostei și a fost acceptată la casting. Conform wowbiz.ro, ea își va face apariția în competiție în ediția de astăzi și-l va lua la dans pe Radu.

Citește și: Cine este Alex Bazat de la Puterea Dragostei, sezonul 4.A avut o relație de 4 ani

Citește și: Cine este Georgiana Oprea de la Puterea Dragostei, sezonul 4.Lucrează în Anglia

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu:„Am tras o sperietură”

Citește și: Sorin Oprescu, internat cu COVID-19.Cum se simte fostul primar

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. Iasmina Halas a susținut că a venit la Puterea dragostei pentru a întâlni persoana potrivită. A ieșit recent din relația cu fostul iubit, Alin, și acasă nu reușea să treacă de tot peste această etapă din viața ei. Spera ca emisiunea să o „vindece”.

„Am ieșit dintr-o relație și vreau să trec peste aici, pentru că acasă nu aveam nicio sanșă”, a spus Iasmina Halas la Puterea dragostei, conform wowbiz.ro.

Iasmina Halas a format un cuplu, preț de câteva luni, cu Alin. Ea și sportivul din Timișoara aua avut o relație tumultoasă. Blondina consideră că lucrurile nu au mai funcționat între ei, după ce a făcut publică relația. Deși acum nu mai sunt împreună, ea susține că între ei „este o iubire foarte mare”.

„Nici nu știu ce pot să mai spun. În momentul de față nu sunt bine. În continuare îmi doresc un viitor cu el, dar cred că cea mai mare greșeală a fost faptul că l-am arătat lumii. Ideea este că între noi este o iubire foarte mare și nu reușim să ne desprindem.

Nu, nu suntem împreună. Nu este o despărțire finală, la noi au mai fost despărțiri, eu nu am renunțat la el. Este puțin mai gravă pentru că de momentul de față el nu este cu mine, noi eram non stop împreună. În relația noastră au intervenit foarte multe persoane și ineviabil am ajuns să ne certăm”, a continuat ea, conform sursei citate.

A fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei. Iasmina Halas l-a acuzat pe fostul iubit de infidelitate. A susținut că a primit mesaje prin care era infomată că el ar fi vorbit și cu alte femei. Acest lucru a dezamăgit-o profund.

„Stăteam în pat cu el și primeam de pe conturi false mesaje că el le dădea și altora mesaje. Clar de la femei am primit acele mesaje, pentru că foștii mei iubiți sunt bine, stau departe, mă respectă”, a conchis blonda.

Alexandra și Marinescu au câștigat sezonul 3 Puterea dragostei

Marea finală a sezonului 3 Puterea dragostei a fost una plină de emoții, atât pentru participanți, cât și pentru telespectatorii care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură. În această etapă au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Alexandra și Marinescu au fost fericiții câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi au pus mâna pe marele premiu oferit de show-ul de la Kanal D. Astfel, fiecare dintre ei s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro!

Sursă foto: Instagram & Captură ecran