Cine este Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 7. „Eu sunt artist în sufletul meu”

Ruxi, în vârstă de 34 de ani,  este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 7. Tânăra este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor și este gata să cucerească juriul de la Kanal D. Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, își […]

Cine este Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 7. „Eu sunt artist în sufletul meu”

Ruxi, în vârstă de 34 de ani,  este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 7. Tânăra este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor și este gata să cucerească juriul de la Kanal D.


Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, își creează propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți din social media.Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainmentul și stylingul în cadrul apreciatului reality show „Bravo, ai stil! Celebrities”. 


„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare.


În plus, îmi place entertainmentul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante”, declară Ruxi.