Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupă

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Andreea Mantea și Valeriu Floricel s-au cunoscut în anul 2016 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Totuși, vedeta și-a dorit ca identitatea celui care îi înseninează zilele să rămână secretă, dar misterul a fost dezvăluit chiar de către tatăl copilului ei, Cristi Mitrea.

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupă

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Andreea Mantea și Valeriu Floricel s-au cunoscut în anul 2016 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Totuși, vedeta și-a dorit ca identitatea celui care îi înseninează zilele să rămână secretă, dar misterul a fost dezvăluit chiar de către tatăl copilului ei, Cristi Mitrea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Andreea Mantea se iubește de aproape cinci ani cu Valeriu Floricel și a reușit să păstreze secretul privind relația ei, până de curând. Deși a postat deseori pe Instagram fotografii cu flori, cadouri, inimioare și chiar un inel de logodnă, Andreea Mantea nu a dezvăluit identitatea viitorului soț. Însă, Cristi Mitrea, fostul ei iubit, a dat-o de gol și a spus, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, că numele iubitului Andreei Mantea este Valeriu Floricel.

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupăCine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupă

Da, Valeriu Floricel îl cheamă. Este iubitul Andreei. Adică, nu știu dacă mai e că nu am mai vorbit de mult cu ea. Ne-am întâlnit de vreo două-trei ori. Ce să vorbim? Să stăm să împărțim opinii? Ce ai făcut cu cumătra aseară am făcut și eu, ce să vorbim? Ce vrei, să-i dau ponturi? Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum. Poate, noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea”, a spus Cristi Mitrea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:”Ar putea fi viitoarea mea soție!”

Citește și: Andreea Mantea a avut primul job la 15 ani:”Toți banii câștigați îi dădeam pe prostii”

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Ella și Jador:„Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea

Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Valeriu Floricel este un fost coleg al Andreei Mantea de la Kanal D și s-au îndrăgostit unul de altul în timp ce lucrau la aceeași emisiune. Este vorba despre show-ul „Se strigă darul”. Mai exact, Valeriu Floricel era producătorul acestei emisiuni pe care Andreea Mantea a prezentat-o alături de Bursucu și, ulterior, alături de Mihai Mitoșeru.

Chiar dacă la început au fost doar mici tachinări colegiale, deplasările dese în țară au transformat prietenia dintre Andreea Mantea și Valeriu Floricel într-o relație interesantă, la început interzisă. Colegilor din echipa emisiunii nu le-a luat mult până când s-au prins că între cei doi s-a infiripat ceva, însă au preferat să păstreze discreția absolută.

De ce Andreea Mantea îl ține ascuns pe Valeriu Floricel

Chiar dacă relația dintre Andreea Mantea și Valeriu Floricel datează de cinci ani, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei nu a vrut să dezvăluie identitatea acestuia. La un moment dat, vedeta a dezvăluit de ce nu a dorit să spună cine este bărbatul care o face fericită.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?‘, a mărturisit Andreea Mantea.

Sursa Foto: Facebook, Instagram