Circulația rutieră a fost închisă pe DN 3, între Cobadin și Ostrov, dar și pe DN 38, între Agigea și Negru Vodă

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului care duc la reducerea vizibilității, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației rutiere pe DN 3, între localitățile Cobadin și Ostrov. [...]

Circulația rutieră a fost închisă pe DN 3, între Cobadin și Ostrov, dar și pe DN 38, între Agigea și Negru Vodă

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului care duc la reducerea vizibilității, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației rutiere pe DN 3, între localitățile Cobadin și Ostrov.

De asemenea, din aceleași motive, s-a decis să se închidă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule și pe DN 38, între Agigea și Negru Vodă.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea rețelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.