Concert extraordinar la Titu cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Ieri, 7 martie 2021, Casa de Cultură a orașului Titu a găzduit un concert extraordinar denumit „ Parfum de femeie”, oferit de Primăria Orașului Titu și Consiliul Local Titu. Toate doamnele si domnișoarele prezente la eveniment au fost întâmpinate cu flori de domnul primar Traian Niculae. Pe scenă au urcat o parte dintre artiștii instrumentiști […] Articolul Concert extraordinar la Titu cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii! apare prima dată în DambovitaNews.

Concert extraordinar la Titu cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Ieri, 7 martie 2021, Casa de Cultură a orașului Titu a găzduit un concert extraordinar denumit „ Parfum de femeie”, oferit de Primăria Orașului Titu și Consiliul Local Titu.

Toate doamnele si domnișoarele prezente la eveniment au fost întâmpinate cu flori de domnul primar Traian Niculae.

Pe scenă au urcat o parte dintre artiștii instrumentiști și soliști ai Orchestrei Populare Chindia, care au abordat piese populare vechi, dedicate femeii și dragostei, într-un acompaniament minimalist.

Lor li s-au alăturat soliști de muzică clasică, precum tenorul Florin Georgescu, soprana Cristina Dan, baritonul Yura Tsiple, acompaniați la pian de către profesorul Andrei Georgescu.

Artiștii au fost aplaudați la scenă deschisă, publicul din Titu participând activ alături de artiști, la piesele memorabile interpretate, pe toată durata spectacolului de o oră și jumătate.

Articolul Concert extraordinar la Titu cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii! apare prima dată în DambovitaNews.