Constănțean de 21 de ani, arestat preventiv într-un dosar penal de trafic de droguri de risc

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiilor Medgidia și Constanța. [...]

Constănțean de 21 de ani, arestat preventiv într-un dosar penal de trafic de droguri de risc

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiilor Medgidia și Constanța.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, polițiștii din cadrul BCCO au depistat vineri, 26 februarie, în flagrant delict, un bărbat de 21 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi oferit spre vânzare cannabis.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, un cântar electronic, 860 de lei, mai multe doze de cannabis, precum și alte bunuri de interes operativ.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. El a fost prezentat, astăzi, unei instanțe de judecată cu propunere de arestare preventivă. Solicitarea a fost admisă, iar pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.