CSS Ploiesti – Campioana a Romaniei la ștafetă U20!

Vineri și sâmbătă, 26 și 27 februarie 2021, Sala de atletism “Ioan Soter” din București a fost din nou gazda unui important eveniment sportiv, Campionatul Național pentru juniori 1 (U20), competitie ajunsă la a 51–a ediție și la care au participat cei mai valoroși atleți ai momentului. După ce, în urmă cu trei săptămâni, atleții de […] Articolul CSS Ploiesti – Campioana a Romaniei la ștafetă U20! apare prima dată în Observatorul Prahovean.

CSS Ploiesti – Campioana a Romaniei la ștafetă U20!

Vineri și sâmbătă, 26 și 27 februarie 2021, Sala de atletism “Ioan Soter” din București a fost din nou gazda unui important eveniment sportiv, Campionatul Național pentru juniori 1 (U20), competitie ajunsă la a 51–a ediție și la care au participat cei mai valoroși atleți ai momentului.

După ce, în urmă cu trei săptămâni, atleții de la CSS Ploiești obțineau titlul de campioni ai României la tineret și vicecampioni naționali la seniori în proba de ștafetă 4 x 400 m, elevii profesorilor Maria Andrei și Florin Andrei au reușit, în componența Ruben Chivi, David Gudi, Alexandru Blănaru, Andrei Niculiță, să câștige medaliile de aur și să devină din nou campioni ai României. Citește continuarea pe reusita.ro

Articolul CSS Ploiesti – Campioana a Romaniei la ștafetă U20! apare prima dată în Observatorul Prahovean.