CTnews TV: Consilierul județean PNL Marian Iordache prezintă proiectele derulate în această calitate și spune ce planuri are în următorul mandat

Consilierul județean al Partidului Național Liberal Marian Iordache vorbește în emisiunea de la CTnews TV despre începuturile sale în administrația publică și etapele pe care le-a parcurs. În aproape 30 de ani Marian Iordache a [...] The post CTnews TV: Consilierul județean PNL Marian Iordache prezintă proiectele derulate în această calitate și spune ce planuri are în următorul mandat first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Consilierul județean PNL Marian Iordache prezintă proiectele derulate în această calitate și spune ce planuri are în următorul mandat

Consilierul județean al Partidului Național Liberal Marian Iordache vorbește în emisiunea de la CTnews TV despre începuturile sale în administrația publică și etapele pe care le-a parcurs. În aproape 30 de ani Marian Iordache a fost pe rând consilier local, viceprimar, primar, consilier județean. El s-a referit și la activitatea derulată în ultimii ani la Primăria Cernavodă în calitate de consilier personal al primarului Liviu Negoiță.

Marian Iordache a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre ceea ce a făcut în ultimii patru ani în funcția de consilier județean și care sunt planurile sale în Consiliul Județean în următorul mandat alături de echipa PNL Constanța.The post CTnews TV: Consilierul județean PNL Marian Iordache prezintă proiectele derulate în această calitate și spune ce planuri are în următorul mandat first appeared on Constanța NEWS.