Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene: „A crezut că sunt un om rău”

Mellina este ultima concurentă eliminată de la Survivor, din echipa Războinicilor. Artista a vorbit despre primele lucruri pe care le-a făcut după eliminarea din competiție, despre starea sa de spirit pe parcursul celor trei luni și despre legăturile pe care le-a format în competiție.

Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene: „A crezut că sunt un om rău”

Mellina este ultima concurentă eliminată de la Survivor, din echipa Războinicilor. Artista a vorbit despre primele lucruri pe care le-a făcut după eliminarea din competiție, despre starea sa de spirit pe parcursul celor trei luni și despre legăturile pe care le-a format în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina a fost nominalizată de către echipă în primul consiliu de nominalizare de săptămâna trecută și cum a strâns cele mai puține voturi din partea publicului, a fost nevoită să părăsească competiția sportivă.

Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene: "A crezut că sunt un om rău"Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene: "A crezut că sunt un om rău"

Primele lucruri pe care l-a făcut Mellina după eliminarea de Survivor

La scurt timp de la despărțirea de colegii ei din junglă, Mellina a intrat în direct din Republica Dominica pentru a vorbi despre impresiile la cald din concurs. Artista a spus la Teo Show că încearcă să digere ceea ce se întâmplă la momentul actual, după trei luni de izolare. A încercat, în primul rând, să se pună la curent cu părerile care o vizează, fie că sunt pozitive sau negative.

Sunt în libertate, în societate. Încerc sa diger tot ce se întâmplă, atât reacții pozitive, cât și negative. Sunt după 3 luni de izolare. Primul lucru, i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu mă mai trezesc în junglă. Am stat cu hainele ude și i-am mulțumit că a fost cu mine trei luni de zile”, a spus Mellina la Teo Show.

Citește și: Tragedia prin care a trecut Mellina de la Survivor. A fost la un pas de moarte:„Eram plină de pământ…”

Citește și: Romina, dezvăluiri surprinzătoare!Mellina, îndrăgostită de Marius, la Survivor? „Într-un costum de baie minuscul, se apleca lasciv”

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită gratis:„Nu s-a dus nici la muncă”

Mellina a simțit că ca fi eliminată de la Survivor

Mellina a subliniat că a simțit că va ieși din competiție și a privit ca pe un semn tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și mai ales în ultima zi petrecută în jungla din Dominicană. „Au fost semne care parcă mi-au indicat că drumul meu la Survivor se termină aici. Mi s-a spart cana și am simțit că o sa ies din competiție. Nu mai aveam pofta de crabi”, a spus Mellina.

Războinica a subliniat că a dus o luptă cu ea însăși pe tot parcursul celor trei luni, însă în ultima perioadă i-a fost tot mai greu. Dorul de casă putea fi alinat numai dacă se conecta cu alți oameni, însă colegii de care s-a atașat au plecat pe rând, iar ea trebuia să se apropie de altcineva din nou și din nou. A trecut printr-un carusel de emoții, însă în ultima perioadă a fost încurajată de Sindy, care a susținut-o și i-a dat putere.

Mellina s-a apropiat de Sindy, la Survivor

Au început relația cu stângul, dat fiind că Sindy își făcuse impresia că este un om rău, însă între timp s-au apropiat extrem de tare.

„În ultimul timp fiecare zi a fost a lupta cu mine. M-am conectat cu Sindy, ea m-a ajutat să rezist. Prima dată a crezut că sunt un om rău. Îmi pare rău că am lăsat-o acolo. Sindy mi-a spus că cunt un om curajos. M-a îmbărbătat foarte mult. M-a lăsat să o cunosc și eu am lăsat-o să mă cunoască”, a spus Mellina despre colega ei.

De asemenea, noua ei colegă, Vera Miron a încurajat-o la rândul ei, chiar dacă într-un mod mai dur. Antrenoarea vedetelor, cum este cunoscută, i-a spus „îți dau cu un cocos în cap dacă nu îți revii pentru că tu ești un om puternic”, a povestit Mellina.

Sindy, atac la adresa Mellinei la început de competiție

Remintim că la început de competiție, Sindy nu avea cuvinte de laudă la adresa colegei sale.

Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i leia locul. Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, spunea Sindy.

Mellina: „Nu am vrut să renunț”

Întrebată dacă ar mai fi rezistat în competiție în cazul în care nu ar fi fost eliminată, Mellina a subliniat că a dat tot ce avea mai bun, și că ar fi dus competiția până la capăt.

„Am dat fiecare celulă din mine și apoi nu am mai avut de unde să dau. Am nevoie de conexiune cu oameni, care au tot plecat. Aș fi dus competiția pentru că am zis că o să lupt până la capăt, chiar dacă ar fi ieșit altcineva. Nu am vrut să mă las bătută, mi-aș fi găsit motivația undeva. Nu am vrut să renunț”, a spus Mellina.

Mellina, eliminată de la Survivor

Drumul Mellinei la Survivor s-a încheiat și a primit vestea calmă, cu zâmbetul pe buze.

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om.

Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!’, a declarat Mellina, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Ce a însemnat Survivor pentru Mellina

După eliminare, Mellina a scris pe rețelele de socializare un mesaj cuprinzător despre întreaga experiență Survivor și ce a însemnat pentru ea.

„Îmi este foarte greu să spun în cuvinte ce a însemnat Survivor pentru mine! Știu doar că mi-a schimbat viziunea despre viață și m-a apropiat de Dumnezeu (pe toți de altfel). Cea mai dură și frumoasă experiență din viața mea!

M-a făcut să realizez că familia este pe departe cel mai de preț lucru pe care îl avem și prinși în vâltoarea vieții uităm acest lucru. Bucurați-vă dragii mei cei care încă aveți părinți! Bucurați-vă de ei și cu ei ! Bucurați-vă oameni buni că aveți ce pune pe masă seară după muncă că alții nu au și foamea doare!! Bucurați-vă că aveți un acoperiș deasupra capului! Bucurați-va de prieteni! De libertate! Înfruntă greul cu capul sus pentru că din suferință învățăm cele mai de preț lecții!

Fiți buni! Fiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți !Aceptați-vă cu bune și cu rele! Mulțumesc colegilor mei de la Războinici că au făcut parte din aventura mea și le transmit să se țină tare! Mulțumesc tuturor oamenilor extraordinari din spatele camerelor care au tras cot la cot cu noi !
VĂ MULȚUMESC VOUĂ că ne-ați susținut cu atât ardoare!
Cine suntem ?! RĂZBOINICII !!!
Furnicuță Out
!”, a fost mesajul Mellinei.