Delia, imagini incendiare din vacanța în Maldive. Artista a făcut furori pe Instagram. „Splendoare în aer liber”

Delia și-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, după ce a postat imagini din vacanța petrecută cu soțul ei în Maldive. Cei doi se află din nou într-o escapadă, iar vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Pentru că vremea bună a ținut cu ei, cei doi au […]

Delia, imagini incendiare din vacanța în Maldive. Artista a făcut furori pe Instagram. „Splendoare în aer liber”

Delia și-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, după ce a postat imagini din vacanța petrecută cu soțul ei în Maldive. Cei doi se află din nou într-o escapadă, iar vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face.


Pentru că vremea bună a ținut cu ei, cei doi au putut să se bucure de o noapte petrecută dormind sub cerul liber. Cuplul s-a fotografiat într-un pat așezat pe terasa camerei în care sunt cazați.Prietenii virtuali i-au trimis zeci de mesaje. „Cea mai cool artistă de la noi”, „Superb”, „Nici nu sunt geloasă!”, „Splendoare în aer liber”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.


Ce spune Delia atunci când este întrebată de ce nu face un
copil


Delia are 39 de ani și este căsătorită cu Răzvan din 2012, însă cei doi nu au reușit până acum să devină părinți. Artista a fost întrebată de nenumărate ori despre copil, iar într-un interviu acordat revistei Unica, ea a explicat motivul.„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.


Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.


Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.