Dragoș Soare: „Prin sport ești sănătos, viguros, inteligent, crești frumos”

Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia, salută calificarea României la turneul final al Campionatului European de tenis de câmp. Dragoș Soare se mândrește că municipiul Slobozia a luat fața orașelor mari din România în organizarea turneului semifinal NATIONS CHALLENGE pentru băieți 12 ani. Slobozia are pentru trei ani licența de organizare a unuia dintre cele patru turnee din Europa de calificare la turneul final pentru băieți la această categorie de vârstă. Organizatorul competiției NATIONS CHALLENGE, ZONA D, Clubul Sportiv Satori, are doi parteneri în organizarea acestui turneu, Consiliul Județean Ialomița și… Articolul Dragoș Soare: „Prin sport ești sănătos, viguros, inteligent, crești frumos” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Dragoș Soare: „Prin sport ești sănătos, viguros, inteligent, crești frumos”

Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia, salută calificarea României la turneul final al Campionatului European de tenis de câmp.

Dragoș Soare se mândrește că municipiul Slobozia a luat fața orașelor mari din România în organizarea turneului semifinal NATIONS CHALLENGE pentru băieți 12 ani.

Slobozia are pentru trei ani licența de organizare a unuia dintre cele patru turnee din Europa de calificare la turneul final pentru băieți la această categorie de vârstă.

Organizatorul competiției NATIONS CHALLENGE, ZONA D, Clubul Sportiv Satori, are doi parteneri în organizarea acestui turneu, Consiliul Județean Ialomița și Primăria Municipiului Slobozia, prin CSM Unirea Slobozia.

Dragoș Soare: „Un câștig de imagine uriaș pentru Slobozia. Află de noi și spaniolii, și rușii, și ungurii, și toți cei care vin să concureze”

Mă bucur că Slobozia găzduiește o competiție de asemenea anvergură internațională. Orice competiție internațională atrage atenția că la Slobozia se întâmplă ceva bun din punct de vedere al tenisului de câmp.

Sportul de performanță are rolul de a duce fenomenul și în fața celor care nu pot face sport de performanță și astfel se creează modele.

Dacă noi avem aici un model pe care copiii din Slobozia, care fac sau nu tenis de câmp, îl văd și îl îmbrățișează este un câștig pe care comunitatea îl are.”, a transmis Dragoș Soare.

Vom face orice tip de eveniment care va atrage atenția copiilor, tinerilor, părinților să se îndrepte către sport. Prin sport ești mai sănătos, ești mai viguros, ești mai inteligent, crești frumos și îți creezi o perspectivă sănătoasă pentru viitor și pentru perioada maturității.” (DRAGOȘ SOARE, primar municipiul Slobozia)

Este un câștig de imagine pentru Slobozia pentru că vor afla de noi și spaniolii, și rușii, și ungurii, și toți cei care vin să concureze.

Ne bucurăm că această etapă de campionat european se desfășoară la Slobozia, nu la Cluj, nu la București, nu la Timișoara, nu la Constanța.

Vor ști cu toții că facem aici lucruri frumoase pentru țara noastră căci până la urmă pentru România le facem, nu le facem doar pentru Slobozia.”, a adăugat primarul municipiului Slobozia.

Investiții majore pentru susținerea tenisului de câmp

Dorința administrației locale este ca tenisul de câmp să se dezvolte și în bugetul local sunt prevăzute sumele pentru realizarea unui nou teren de tenis de câmp de nivel competițional.

Autoritățile vor realiza lângă actuala bază sportivă un teren acoperit pentru a crea posibilitatea să se facă tenis și pe timp de iarnă sau atunci când timpul nu-ți permite să joci afară.

Investim în tenis de câmp și ne dorim să avem cât mai mulți copii implicați la nivel de hobby sau, acolo unde există posibilități financiare, la nivel de performanță. Noi, ca administrație, ne vom face datoria indiferent de opțiunea fiecăruia.”, promite edilul.

Una dintre prioritățile pe care trebuie să le aibă administrația locală este susținerea sportului. Sportul poate modela caractere și este obligația noastră să investim în sport, să investim în sportul de masă pentru a determina cât mai mulți copii, cât mai mulți tineri, cât mai mulți părinți să fie implicați în acest fenomen ce aduce doar beneficii.”, este de părere Dragoș Soare.

Primarul municipiului Slobozia spune că există o strategie la nivel local pentru sport, fotbal, tenis de câmp, handbal dar și pentru alte sporturi ce se doresc a fi promovate.

România și Rusia merg la turneul final al Campionatului European de tenis băieți 12 & Under

Articolul Dragoș Soare: „Prin sport ești sănătos, viguros, inteligent, crești frumos” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.