Drum lărgit pe 4 benzi, parcări, spații verzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și ” Dâmbovița Mall”!

Continuă lucrările aferente investiției prin care se va asigura un acces facil către mall, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi și se va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor si cartierul CFR, care se va intersecta cu strada Neagoe Basarab. Proiectul vizează și realizarea în zonă a […] Articolul Drum lărgit pe 4 benzi, parcări, spații verzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și ” Dâmbovița Mall”! apare prima dată în DambovitaNews.

Drum lărgit pe 4 benzi, parcări, spații verzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și ” Dâmbovița Mall”!
Continuă lucrările aferente investiției prin care se va asigura un acces facil către mall, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi și se va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor si cartierul CFR, care se va intersecta cu strada Neagoe Basarab. Proiectul vizează și realizarea în zonă a cel puțin 30 de locuri de parcare.
Totodată, terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET, paralel cu strada Neagoe Basarab, este transformat în pistă de biciclete, cu iluminat public modern și încadrată de arbori ornamentali.
Lucrările vor fi finalizate cel târziu în această toamnă.

Articolul Drum lărgit pe 4 benzi, parcări, spații verzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și ” Dâmbovița Mall”! apare prima dată în DambovitaNews.