Email-uri false în numele ANAF! Avertismentul instituției

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunță că un val de mesaje false este transmis prin e-mail în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF. „Nu deschideți emailurile provenite de la [email protected]! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum și coordonatele […] Articolul Email-uri false în numele ANAF! Avertismentul instituției apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Email-uri false în numele ANAF! Avertismentul instituției

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunță că un val de mesaje false este transmis prin e-mail în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF.

„Nu deschideți emailurile provenite de la [email protected]!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum și coordonatele instituției (număr telefon, adresa poștală).

Precizăm că ANAF nu are deschisă adresa de email [email protected]

Persoanelor juridice, dar și celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanțe în evidența fiscală, le recomandăm SĂ NU DESCHIDĂ MESAJELE ȘI NICI DOCUMENTELE ATAŞATE acestora” au transmis reprezentanții ANAF prin intermediul unui comunica publicat pe pagina oficială de facebook.

Articolul Email-uri false în numele ANAF! Avertismentul instituției apare prima dată în Observatorul Prahovean.