Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere la 33 de ani. „Stați în casă!”

E motiv de petrecere în familia bucătarului de la Antena 1! Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere. La 33 de ani, acesta a trecut examenul cu brio. Într-o postare recentă pe Facebook, Florin Dumitrescu a anunțat că a obținut permisul de conducere pe care îl aștepta de ceva vreme. A luat și sala, dar […]

Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere la 33 de ani. „Stați în casă!”

E motiv de petrecere în familia bucătarului de la Antena 1! Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere. La 33 de ani, acesta a trecut examenul cu brio.


Într-o postare recentă pe Facebook, Florin Dumitrescu a anunțat că a obținut permisul de conducere pe care îl aștepta de ceva vreme. A luat și sala, dar și traseul. Nu a făcut nicio faptă în trafic, polițistul din dreapta l-a declarat admis cu 0 greșeli.


„Am luat examenul. Aștept permisul. Stați în casă ???????? Mulțumesc instructorului meu de la care am învățat cum să îmi depășesc frică de sală, legislație, dar și cum să conduc să iau admis cu 0 greșeli la traseu!”, a notat bucătarul, care s-a și pozat cu instructorul care l-a învățat să conducă.


Florin Dumitrescu are zâmbetul pe buze.Cea care l-a susținut și de data aceasta a fost Cristina. Florin Dumitrescu a făcut recent declarații despre soție, după opt ani de căsnicie.


„Ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred.


8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună, iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic.


Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună!”, a scris de curând Florin Dumitrescu pe contul lui de socializare.