FOTO Grav incident feroviar în Gara Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit în noaptea de miercuri spre joi

Un accident feroviar s-a produs, miercuri noapte, în Stația CFR Fetești, în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula și o altă garnitură care era staționată. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, pompierii [...]

FOTO Grav incident feroviar în Gara Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit în noaptea de miercuri spre joi

Un accident feroviar s-a produs, miercuri noapte, în Stația CFR Fetești, în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula și o altă garnitură care era staționată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, pompierii militari din cadrul Stației Fetești au fost solicitați în jurul orelor 23.45, prin apel 112, să intervină la un accident feroviar produs în urma coliziunii a două trenuri.

„Salvatorii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, în sprijin sosind și un echipaj SAJ Ialomița”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula și o altă garnitură staționată. Ambele trenuri erau de marfă. Nu sunt victime, doar pagube materiale, dar traficul feroviar a fost blocat.