FOTO VIDEO Alertă în Portul Constanța: incendiu la bordul unei nave purtătoare de containere. UPDATE

Update Pompierii nu au putut interveni imediat ce vaporul a ancorat la dană. Pentru că este o navă străină, salvatorii au fost nevoiți să aștepte aprobarea comandantului și a proprietarului. Primele informații arată că în [...]

FOTO VIDEO Alertă în Portul Constanța: incendiu la bordul unei nave purtătoare de containere. UPDATE

Update

Pompierii nu au putut interveni imediat ce vaporul a ancorat la dană. Pentru că este o navă străină, salvatorii au fost nevoiți să aștepte aprobarea comandantului și a proprietarului. Primele informații arată că în urma incendiului nu au exitat victime.

Incendiul a fost lichidat de echipajul navei, iar un echipaj ISU a urcat la bord și a acționat pentru înlăturarea tuturor efectelor negative.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 20 septembrie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la bordul unei nave, aflate în dana 52 a Portului Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, este vorba despre o navă încărcată cu containere, iar fumul iese de la sala motoare.

Vasul este remorcat către cheu, iar la fața locului au fost trimise patru autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), o autospecială CBRN, și patru echipaje SMURD. De asemenea, și Oil Terminal a trimis la fața locului autospecială de stingere.Știre în curs de actualizare.