Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Balanță – 31 iulie – 6 august 2021 Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, situații speciale generate […]

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 31 iulie - 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Balanță – 31 iulie - 6 august 2021


Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, situații speciale generate de o dezordine financiară, de un conflict pe teme patrimoniale sau de o relație defectuoasă cu o instituție a statului care ar trebui să decidă ori să tranșeze un conflict.


Situația în sine pare a nu fi de dată recentă, ci, mai degrabă, reluarea sau acutizarea unui conflict mai vechi, în care nimeni nu cedează, dar nici nu există prea multe soluții.


În afara acestor două zile, când nativii se pot încărca de năduf, este de reținut că acest context, care va domina întreaga săptămână, se va relua în preajma zilei de 6 august, pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus. Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, discuții pe o temă de viață, de pregătire profesională, de orientare, dar fără prea mult spor.


Poate că nici nativii nu se îndreaptă spre cele mai indicate persoane; cert este că se va vorbi mult și fără folos, ba, ceea ce este mai important, în urma acestor consultări, nativii vor risca să fie prost sfătuiți, să li se comunice informații incorecte, să fie “intoxicați” cu relatări neadevărate sau cu speculații extravagante, ceea ce îi va abate de la parcursul normal al unor meditații și limpeziri personale. Între 5 august, după ora 0:17, și 6 august, perioadă supusă unor constrângeri socio-profesionale sau unor situații imperative ce vor decurge din răspunderile ce dau rostul funcției lor.


Nativii se vor concentra, vor încerca să găsească și cele mai bune variante, dar în cele din urmă nu vor fi convinși că tot ceea ce vor propune este maximum din ceea ce s-ar putea face și asta pentru că în demersurile lor nu au primit susținerea și înțelegerea necesare din partea colegilor, a colaboratorilor, a superiorilor. Întreaga săptămână va sta sub semnul unor întâlniri cu persoane importante pentru viața și cariera lor, cu care vor avea dialoguri esențiale.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.