Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Berbec și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Berbec – 31 iulie – 6 august 2021 Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, unele persoane pot […]

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 31 iulie - 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Berbec și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Berbec – 31 iulie - 6 august 2021


Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, unele persoane pot trece prin momente dificile legate de regimul banilor: vești destabilizatoare, reforme la locul de muncă, revizuirea contractelor, punerea în aplicare a unor măsuri care vor schimba datele problemei din punctul de vedere al veniturilor lor.


Confruntarea puternică între Soare, Saturn și Uranus din 1 și 2 august și apoi pe 6 august se va petrece pe axa relațiilor de prietenie, de simpatie sau afective. Aici se vor afirma două tendințe: una mai rigidă, bazată pe principii care tind să controleze totul, cu orice risc, chiar și al pierderii relației în sine, și a doua, mai impetuoasă, care îi va împinge pe nativi să-și impună dorința, voința sau ambiția într-un grup sau într-un context în care apar divergențe de idei, trăiri și intenții.


Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, vești care indispun, dialoguri anapoda, informații inexacte, confuze sau destabilizatoare cărora nu trebuie să li se dea credit pentru că ele vor conține un procent important de dezinformare, de rea-credință sau de manipulare. Risc de evaluări greșite și de decizii neinspirate luate la mânie sau sub impresia momentului care nu va fi un sfetnic bun.


Între 5 august, după ora 0:17, și 6 august, casa și familia îi vor “chema la ordine” pe cei născuți în Berbec: familia va avea nevoie de ei, evenimentele care vin dinspre spațiul relațional sau instituțional îi vor aduce în situația de a stabili contactele necesare sau de a medita serios pe o temă domestică sau relațională.


Mai dificilă se configurează ziua de 6 august, când o serie de nemulțumiri sau de atitudini negativiste (respingere a unui model de viață, ostilitate față de soluțiile propuse, comportament antipatic) pot să acutizeze niște dispute de familie sau pot readuce în discuție nemulțumirile mai vechi.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.