Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Rac – 31 iulie – 6 august 2021 Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, dispute cu un […]

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 31 iulie - 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Rac – 31 iulie - 6 august 2021


Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, dispute cu un prieten sau contradicții între ceea ce dorește sau nădăjduiește un nativ și orizontul de interese ale unui grup alături de care cel născut în zodia Racului a desfășurat în ultimul timp o activitate; acum, lucrurile par să nu se mai conjuge corect, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de o chestiune legată de bani: contribuție, participare la câștig, ridicarea unui beneficiu, noi cheltuieli, etc.


Se pot accentua și divergențele sau nemulțumirile mai vechi pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august. Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, multă instabilitate în evoluția stării de sănătate; astfel, fără a fi vorba de riscuri sau disfuncții, nativii vor sesiza cum, de-a lungul acestor zile, vor fi în formă, energici și binedispuși, când se vor simți toropiți și fără chef sau instabili în dorințele lor care se vor schimba de la un moment la altul.


Acest comportament poate să stea la baza unor greșeli în activitatea profesională unde incapacitatea de a se concentra, de a fi atenți la detaliu, de a efectua o activitate de rutină pe termen mai lung va fi sabotată de această stare organică cu componentă psihică.


Percepții greșite, subiective sau viciate de un context înșelător, dinainte pregătit pentru a-i păcăli pe nativi. Între 5 august, după ora 0:17, și 6 august, Luna se va afla în tranzit prin zodia Racului, aflându-se astfel în domiciliu, ceea ce îi va permite să-și etaleze toate calitățile, fiind de un real folos nativilor care se vor simți în largul lor în acest răstimp.


În schimb, în confruntările parteneriale, Racii vor fi puțin dispuși să cedeze, ei abordând “din principiu” o atitudine rigidă, tipică lor, de cramponare de o situație, o ipoteză, o soluție, o viziune asupra unui eveniment.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.