Hotel evacuat în Venus după ce un incendiu a izbucnit într-o cameră de la etajul cinci

Un hotel din stațiunea Venus a fost evacuat, duminică seară, după ce un incendiu a izbucnit într-una dintre camerele aflate la etajul al cincilea. Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, duminică, la Hotelul Sunquest [...]

Hotel evacuat în Venus după ce un incendiu a izbucnit într-o cameră de la etajul cinci

Un hotel din stațiunea Venus a fost evacuat, duminică seară, după ce un incendiu a izbucnit într-una dintre camerele aflate la etajul al cincilea.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, duminică, la Hotelul Sunquest din staţiunea Venus, acolo unde un incendiu izbucnise în camera 509 de la etajul cinci.

„Pentru lichidarea incendiului izbucnit în Venus intervenim cu trei autospeciale de stingere, o autoscară și trei echipaje de prim ajutor, la care se adaugă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Majoritatea turiștilor aflați în hotel s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, dar militarii au intervenit pentru a evacua o familie cu doi copii ce rămăsese blocată într-o cameră.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompieri, dar focul a distrus camera respectivă și a afectat parțial și câteva dintre camerele învecinate.

Cauza probabilă a izbucnirii focului a rămas în curs de stabilire.