Imagini emoționante cu un bărbat în scaun cu rotile care deszăpezește trotuarul din fața casei-VIDEO

Un barbat din Prejmer, judetul Brasov, cu picioarele amputate, aflat intr-un scaun cu rotile, deszapezeste in fata casei. Imaginile emotionante au fost publicate in presa locala. Barbatul spune ca pentru el acest lucru reprezinta o normalitate, potrivit oradesibiu.ro. Ninsorile abundente au ajuns si in satul Prejmer, astfel ca Sporea Ioan nu a avut incotro decat sa iasa […] Articolul Imagini emoționante cu un bărbat în scaun cu rotile care deszăpezește trotuarul din fața casei-VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imagini emoționante cu un bărbat în scaun cu rotile care deszăpezește trotuarul din fața casei-VIDEO

Un barbat din Prejmer, judetul Brasov, cu picioarele amputate, aflat intr-un scaun cu rotile, deszapezeste in fata casei. Imaginile emotionante au fost publicate in presa locala.

Barbatul spune ca pentru el acest lucru reprezinta o normalitate, potrivit oradesibiu.ro.

Ninsorile abundente au ajuns si in satul Prejmer, astfel ca Sporea Ioan nu a avut incotro decat sa iasa in fata casei, sa ia o lopata si sa deszapezeasca, in ciuda dizabilitatilor sale.

Barbatul, care are si un bebelus de opt luni, spune ca aceasta activitate e una civica, motiv pentru care nu se da inapoi de la ea.

Barbatul a fost filmat de Robert Elekes, purtatorul de cuvant al Directiei Regionale Drumuri si Poduri Brasov, iar video-ul s-a viralizat rapid, potrivit ziare.com

Articolul Imagini emoționante cu un bărbat în scaun cu rotile care deszăpezește trotuarul din fața casei-VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.