Incendiu în Slănic. Flăcările au cuprins o casă și mai multe anexe gospodărești

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Slănic. UPDATE: 21.20 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că incendiul a fost stins. Incendiul a izbucnit, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la o casă situată pe strada Ștefan cel Mare din […] Articolul Incendiu în Slănic. Flăcările au cuprins o casă și mai multe anexe gospodărești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Incendiu în Slănic. Flăcările au cuprins o casă și mai multe anexe gospodărești

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Slănic.

UPDATE: 21.20 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că incendiul a fost stins.

Incendiul a izbucnit, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la o casă situată pe strada Ștefan cel Mare din orașul Slănic.

La fața locului, potrivit ISU Prahova, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de primă intervenție și comandă.

„Incendiul se manifestă la casă și anexe gospodărești, pe o suprafață de 250 de mp”, a anunțat ISU Prahova.

Articolul Incendiu în Slănic. Flăcările au cuprins o casă și mai multe anexe gospodărești apare prima dată în Observatorul Prahovean.