Incendiu la Cheia. Casă cuprinsă de flăcări – UPDATE

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Cheia, comuna Măneciu. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a precizat că focul se manifestă la acoperișul casei, pe o suprafață […] Articolul Incendiu la Cheia. Casă cuprinsă de flăcări – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Incendiu la Cheia. Casă cuprinsă de flăcări – UPDATE

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Cheia, comuna Măneciu. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a precizat că focul se manifestă la acoperișul casei, pe o suprafață de 200 mp.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că focul a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o casă cu etaj din Cheia, comuna Măneciu.

„Am mobilizat către locul intervenției trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

După localizarea și stingerea focului, pompierii militari urmează să stabilească care a fost cauza care a condus la izbucnirea focului.

Articolul Incendiu la Cheia. Casă cuprinsă de flăcări – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.