Ionut Vulpescu consideră că bugetul a ajuns un instrument totalitar de epurare politică!

“În noaptea de 2 spre 3 martie, se va vota în Parlament, după o dezbatere caricaturală, care accentuează populismul, bugetul consolidat al României un buget al degradării grave al echilibrelor macroeconomice. Guvernul Cîtu, consecvent cu sine însuși, spune nu României educate, spune nu României sociale, nu României sănătoase și salută reîntoarcerea României austere (…) a […] Articolul Ionut Vulpescu consideră că bugetul a ajuns un instrument totalitar de epurare politică! apare prima dată în DambovitaNews.

Ionut Vulpescu consideră că bugetul a ajuns un instrument totalitar de epurare politică!

“În noaptea de 2 spre 3 martie, se va vota în Parlament, după o dezbatere caricaturală, care accentuează populismul, bugetul consolidat al României un buget al degradării grave al echilibrelor macroeconomice.

Guvernul Cîtu, consecvent cu sine însuși, spune nu României educate, spune nu României sociale, nu României sănătoase și salută reîntoarcerea României austere (…) a spune că un buget care nemulțumește pe toată lumea este un buget bun este o formă de cinism, o aroganță ca o palmă dată pe obrazul societății democrația a fost suspendată”, a subliniat Ionuț Vulpescu.

Articolul Ionut Vulpescu consideră că bugetul a ajuns un instrument totalitar de epurare politică! apare prima dată în DambovitaNews.