Irinel Columbeanu, prima reacție despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink. „E o furtună într-un pahar cu apă”

Irinel Columbeanu a făcut prima declarație, după ce s-a spus că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, după 10 ani de relație. Contactat de VIVA!, fostul soț al Monicăi Gabor este de părere că la mijloc ar fi doar speculații. Totul a pornit de la faptul că Monica Gabor a șters de pe conturile […]

Irinel Columbeanu, prima reacție despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink. „E o furtună într-un pahar cu apă”

Irinel Columbeanu a făcut prima declarație, după ce s-a spus că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, după 10 ani de relație. Contactat de VIVA!, fostul soț al Monicăi Gabor este de părere că la mijloc ar fi doar speculații.


Totul a pornit de la faptul că Monica Gabor a șters de pe conturile de socializare imaginile în care apare alături de Mr. Pink și fiul lui. Mai mult, aceasta nu s-a întors în America după vacanța petrecută în Grecia, ci în Dubai, împreună cu sora ei.


„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut, un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă”, ne-a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate.Întrebat care este relația, la momentul actual, cu fosta soție, Irinel Columbeanu ne-a spus că cei doi mai discută doar problemele care o privesc pe Irina, fiica lor. „Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră”, ne-a mai spus fostul milionar din Izvorani.


Vestea a fost confirmată de Paul Mantea, un apropiat al cuplului


„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai
multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă,
dar nu vreau să fac speculații.


Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi și al americanului Mr. Pink, pentru Playtech.