Jandarmii au în atenție turneul de baschet feminin din cadrul LNB

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la cele două meciuri de baschet feminin din cadrul LNB, dintre echipele CSM Târgoviște – CS Phoenix Constanța, care se vor desfășura în zilele de 5 și 6 mai a.c., începând cu ora 17:00, în sistem tur-retur la Sala CSS “Ion Valerian” din municipiul Târgoviște. […] Articolul Jandarmii au în atenție turneul de baschet feminin din cadrul LNB apare prima dată în DambovitaNews.

Jandarmii au în atenție turneul de baschet feminin din cadrul LNB

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la cele două meciuri de baschet feminin din cadrul LNB, dintre echipele CSM Târgoviște – CS Phoenix Constanța, care se vor desfășura în zilele de 5 și 6 mai a.c., începând cu ora 17:00, în sistem tur-retur la Sala CSS “Ion Valerian” din municipiul Târgoviște.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidelor de baschet pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestora, chiar dacă se vor desfășura fără spectatori, în contextul pandemic actual.

Adresăm organizatorilor și delegațiilor cluburilor sportive următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte normele de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul autorităților, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul Jandarmii au în atenție turneul de baschet feminin din cadrul LNB apare prima dată în DambovitaNews.