Jos pălăria! Deși are picioarele paralizate, conduce zilnic un BMW foarte puternic și niciodată nu a provocat un accident | iCars

Echipa vlogului Icars vă propune astăzi o poveste de excepție, una din care toți avem de învățat. Este vorba despre un pasionat de mașini, care oferă o lecție tuturor celor care spun adesea: ”Nu mai pot! E prea mult și prea greu pentru mine!” Povestea lui Cătălin Petroșanu a fost scrisă AICI  De la tragica […] Articolul Jos pălăria! Deși are picioarele paralizate, conduce zilnic un BMW foarte puternic și niciodată nu a provocat un accident | iCars apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Jos pălăria! Deși are picioarele paralizate, conduce zilnic un BMW foarte puternic și niciodată nu a provocat un accident | iCars

Echipa vlogului Icars vă propune astăzi o poveste de excepție, una din care toți avem de învățat. Este vorba despre un pasionat de mașini, care oferă o lecție tuturor celor care spun adesea: ”Nu mai pot! E prea mult și prea greu pentru mine!”

Povestea lui Cătălin Petroșanu a fost scrisă AICI 

De la tragica întâmplare, petrecută pe când avea 8 ani, au trecut peste 30 de ani. Viața sa s-a schimbat, însă nu așa cum anticipaseră mulți, nedându-i prea multe șanse de reușită, ci diamentral opus acestor previziuni. A fost vorba despre ambiție, luptă, pasiune și multă muncă.

Da, Cătălin nu a mai putut merge și nu va mai putea merge niciodată folosindu-și picioarele, dar asta s-a dovedit a nu fi o piedică în tot ceea ce și-a propus. Are o iubită, o familie care îl susține, are prieteni și o pasiune fără limite: mașinile puternice. Oare le poate conduce? Oare nu este prea mult un BMW 535D de peste 275 de cai putere? Oare nu este periculos pentru el sau pentru ceilalți participanți la trafic? Sunt multe alte întrebări la care materialul video oferit astăzi de Icars le va răspunde.

Cătălin nu este de compătimit, ci de admirat. Și dacă ne dorim ceva de la el, ar fi măcar un procent infim din voința pe care a demonstrate că o are. Vizionare plăcută!

Suntem și pe:

Facebook – https://www.facebook.com/ICars-109314684531275

Instagram – https://www.instagram.com/icarsromania/

TikTok – https://www.tiktok.com/@icarsro

Articolul Jos pălăria! Deși are picioarele paralizate, conduce zilnic un BMW foarte puternic și niciodată nu a provocat un accident | iCars apare prima dată în Observatorul Prahovean.