Lista tarifelor de curățenie practicate de noul operator de salubritate angajat de Primăria Ploiești

Întrunit în ședință extraordinară, Consiliul Local Ploiești a aprobat astăzi tarifele practicate de Blue Planet Services, noul operator de salubritate care va asigura curățenia și deszăpezirea străzilor din Ploiești. Tarifele sunt mai mici decât cele practicate de fostul operator Rosal, fiind aferente celor din anul 2018. Rosal se va ocupa în continuare de ridicarea deșeurilor […] Articolul Lista tarifelor de curățenie practicate de noul operator de salubritate angajat de Primăria Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Lista tarifelor de curățenie practicate de noul operator de salubritate angajat de Primăria Ploiești

Întrunit în ședință extraordinară, Consiliul Local Ploiești a aprobat astăzi tarifele practicate de Blue Planet Services, noul operator de salubritate care va asigura curățenia și deszăpezirea străzilor din Ploiești. Tarifele sunt mai mici decât cele practicate de fostul operator Rosal, fiind aferente celor din anul 2018. Rosal se va ocupa în continuare de ridicarea deșeurilor de la populație.

În cadrul ședinței, aleșii PNL și USR au aprobat noile tarife pentru salubrizare căi publice și deszăpezire, după încredințarea directă a contractului companiei Blue Planet Services.

Tarifele sunt aferente celor din 2018 (lista completă este disponibilă la finalul articolului).

Reamintim că, așa cum observatorulph.ro a anunțat încă de dimineață (detalii AICI), astăzi Primăria Ploiești a semnat cu Blue Planet Services un contract pentru curățenie căi publice și deszăpezire până la finalizarea licitației.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești a semnat, astăzi, un nou contract pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire, acesta fiind sigurul contract care era manageriat de către municipalitatea ploieșteană.

S.C Blue Planet Services S.R.L. este noul operator care va asigura prestarea serviciilor menționate, în orașul nostru, în următoarele 3 luni, până la inițierea noii licitații pentru serviciul public de salubritate.

Curățenia căilor publice va consta, potrivit contractului, în activități de măturare, spălare, stropire și întreținere a domeniului public și privat al municipiului Ploiești, iar serviciul de deszăpezire va asigura curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice, precum și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

Reamintim că vechiul contract pentru curățenia căilor publice a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, de către administrația publică ploieșteană.

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești va monitoriza activitatea noului operator de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L. Prestarea serviciului se va face conform Programului de salubrizare întocmit de municipalitate împreună cu prestatorul.

Astfel, municipalitatea ploieșteană speră să se revină la normalitate în privința curățeniei căilor publice din oraș, în cel mai scurt timp, și, totodată, cere scuze ploieștenilor pentru disconfortul pe care l-au suportat, în contextul anterior, în ultimele luni.

 

Articolul Lista tarifelor de curățenie practicate de noul operator de salubritate angajat de Primăria Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.