Locuitorii orașului Căzănești rămân și miercuri, 08 decembrie, fără apă potabilă la robinete

Locuitorii orașului Căzănești vor rămâne și miercuri, 08 decembrie, fără apă potabilă la robinete, în intervalul orar 08.30 – 16.00. Potrivit RAJA, în intervalul respectiv se va întrerupe alimentarea cu energie electrică la nivelul Stației [...]

Locuitorii orașului Căzănești rămân și miercuri, 08 decembrie, fără apă potabilă la robinete

Locuitorii orașului Căzănești vor rămâne și miercuri, 08 decembrie, fără apă potabilă la robinete, în intervalul orar 08.30 – 16.00.

Potrivit RAJA, în intervalul respectiv se va întrerupe alimentarea cu energie electrică la nivelul Stației de Pompare ce deservește cu apă potabilă orașul Căzănești, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor de către furnizorul de energie. În aceste condiții, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din această zonă, pe care îi asigurăm că, de îndată ce aceste lucrări se vor finaliza, echipele RAJA vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei”, au transmis reprezentanții societății.