Lucrări finalizate la ”Cinematograful Independența” și un simbol al urbei noastre este redat comunității!

Cu privire la momentul la care vom putea merge efectiv la film, precizez că, la această dată, este depusă documentația la Centrul Național al Cinematografiei, pentru înscrierea în Registrul cinematografiei, urmând ca certificatul de înregistrare să fie emis chiar astăzi. Ulterior, va fi obținut certificatul de clasificare, în funcție de nivelul dotărilor tehnice și al […] Articolul Lucrări finalizate la ”Cinematograful Independența” și un simbol al urbei noastre este redat comunității! apare prima dată în DambovitaNews.

Lucrări finalizate la ”Cinematograful Independența” și un simbol al urbei noastre este redat comunității!
✅ Cu privire la momentul la care vom putea merge efectiv la film, precizez că, la această dată, este depusă documentația la Centrul Național al Cinematografiei, pentru înscrierea în Registrul cinematografiei, urmând ca certificatul de înregistrare să fie emis chiar astăzi.
✅ Ulterior, va fi obținut certificatul de clasificare, în funcție de nivelul dotărilor tehnice și al facilităților de confort.
‼ Intenția noastră este sa finalizăm toate formalitățile până la sfârșitul acestei luni.

Articolul Lucrări finalizate la ”Cinematograful Independența” și un simbol al urbei noastre este redat comunității! apare prima dată în DambovitaNews.