Mai multe școli sunt verificate pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19!

COMUNICAT DE PRESĂ Acțiunile de verificare și control cu privire la modul în care sunt duse la îndeplinire măsurile pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aplicabile în unitățile de învățământ din județul Dâmbovița, au fost continuate de către reprezentantul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, alături de reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și reprezentantul Consiliului Județean […] Articolul Mai multe școli sunt verificate pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19! apare prima dată în DambovitaNews.

Mai multe școli sunt verificate pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19!

COMUNICAT DE PRESĂ

Acțiunile de verificare și control cu privire la modul în care sunt duse la îndeplinire măsurile pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aplicabile în unitățile de învățământ din județul Dâmbovița, au fost continuate de către reprezentantul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, alături de reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și reprezentantul Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița. Aceștia au efectuat, în cursul săptămânii precedente, verificări la alte unități de învățământ din Târgoviște, Voinești, Cândești, Tătărani, Mănești și Dragomirești, referitoare la organizarea accesului în unitățile de învățământ menționate.

Nu au fost identificate abateri cu privire la respectarea măsurilor prevăzute de Ordinul Comun al ME și MS nr. 3.235/93/2021.

Acțiunile de verificare și control vor continua în perioada următoare, în funcție de ratele de incidență cumulată, atât la școlile din mediul urban cât și la cele din mediul rural.

Articolul Mai multe școli sunt verificate pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19! apare prima dată în DambovitaNews.