Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Constanța, organizat de MApN cu prilejul Zilei Armatei

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”. Maratonul se va desfășura [...]

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Constanța, organizat de MApN cu prilejul Zilei Armatei

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”.

Maratonul se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor  împotriva COVID-19.

Astfel, cetățenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 08.00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcționează la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași; Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din  Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța; Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov; Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.